Timeføring

SBS365 sin timeføring funksjon gjør det enkelt for ansatte å føre timer. Timeføringen knyttes til prosjekter, så en har full oversikt over tidsbruk.

Fordeler:

  • Reduserer manuelle prosesser
  • Sparer tid og penger
  • Beslutninger kan tas raskere, med mindre risiko for feil
  • Alle data er synlig for beslutningstakere i organisasjonen
  • Enkelt å holde kontroll på budsjetter med bedre historikk
  • Oversikt over prosjekt, fra planlegging til leveranse
  • Lett å se hvilke deler av driften virksomheten tjener mest penger på

Før timer hvor som helst, når som helst

Å føre timer i SBS365 er raskt og enkelt. Videre kan lønningsansvarlige «låse timeføringer», samt avgrense når den enkelte ansatte kan opprette og redigere timeføringer.

Vår timeapp snakker med andre systemer og vår liste over integrasjoner vokser stadig. Alt med tanke på å gjøre jobben enklere for deg som bruker.

Med SBS365 timeapp er timeregistreringen unnagjort på få minutter. I tillegg til god oversikt og brukervennlighet kan appen brukes selv uten tilgang til internett. Det gjør fleksibiliteten for deg unik.

Gjennom SBS365 får du tilgang til alle verktøyene du trenger for å holde timelistene under kontroll- og administrasjonstiden nede.

Vi har hele tiden fokus rundt at våre apper skal være enkle i bruk og krever minimal opplæring. Dette for at du skal kunne bruke tiden på driften og det som gir vekst og trygghet.

Vårt mål er alltid å optimalisere brukergrensesnitt slik at du som bruker opplever det som enkelt og intuitivt å bruke. SBS365 leverer på disse kriteriene og opplever derfor gode tilbakemeldinger fra brukerne.

Spesielle integrasjoner

Har din bedrift behov for integrasjoner mot andre register, databaser eller regnskapssystemer, kan vi skreddersy løsninger for deg.